Fröken Olssons Kafé
I Maj 2008 började jag jobba på Fröken Olsson som ligger på östra larmgatan 13 i Göteborg.
Kafét ägs av Eva Olsson, och är hennes första Kafé som hon öppnade 1983 (Om jag inte minns galet)
Eva äger också Condeco-kedjan, Muffins MM och Evas Paley.
När jag började arbeta fanns redan ett litet sortiment med glutenfritt.
Det fanns en chokladmuffins, som enligt mig inte var särskilt god (men jag som inte gillar choklad kanske är fel person att säga det)
Det fanns även en cocostopp.
Under de två åren jag arbetade där blev det mycket bättre och nu kan jag stolt berätta att de har
Det finns en liten meny med glutenfria mackor, men om du vill ha en t.ex salamie/brie så går det att ordna, OM DET INTE ÄR FÖR MYCKET FOLK, det är ofta underbemannat och då finns ingen tid att springa till köket och göra en.
Men var bara förstående och ha tålamod, så löser det sig!
Om ni ska ha pasta, kolla alltid vad såsen innehåller, ibland slänger tjejen i köket i soja.
Så be careful.
Vintertid finns soppa, som alltid är glutenfri!
Be om en brödbit till!
till maten under lunchen serveras det en salladsbufé
Där finns alltid glutenfria alternativ, finns potatissallad, ta den! Den är fantastisk.
Men gör som jag FRÅGA ALLTID!


Condeca och Evas Paley har i princip samma utbud!
Kafét ägs av Eva Olsson, och är hennes första Kafé som hon öppnade 1983 (Om jag inte minns galet)
Eva äger också Condeco-kedjan, Muffins MM och Evas Paley.
När jag började arbeta fanns redan ett litet sortiment med glutenfritt.
Det fanns en chokladmuffins, som enligt mig inte var särskilt god (men jag som inte gillar choklad kanske är fel person att säga det)
Det fanns även en cocostopp.
Under de två åren jag arbetade där blev det mycket bättre och nu kan jag stolt berätta att de har
- ÄPPLE/KANEL-MUFFINS
- KLADDKAKA
- MARÄNGER
- GLUTENFRI PASTA
- GLUTENFRITT BRÖD
- TRYFFLAR
Det finns en liten meny med glutenfria mackor, men om du vill ha en t.ex salamie/brie så går det att ordna, OM DET INTE ÄR FÖR MYCKET FOLK, det är ofta underbemannat och då finns ingen tid att springa till köket och göra en.
Men var bara förstående och ha tålamod, så löser det sig!
Om ni ska ha pasta, kolla alltid vad såsen innehåller, ibland slänger tjejen i köket i soja.
Så be careful.
Vintertid finns soppa, som alltid är glutenfri!
Be om en brödbit till!
till maten under lunchen serveras det en salladsbufé
Där finns alltid glutenfria alternativ, finns potatissallad, ta den! Den är fantastisk.
Men gör som jag FRÅGA ALLTID!


Condeca och Evas Paley har i princip samma utbud!
Kommentarer
Trackback